Bästa kund,

För att du ska få en bättre supporttjänst och snabbare responstid har vi tagit i bruk nytt support-system:
Compello Kundservice Portal.

cid:image001.jpg@01D24676.D93F8670
Saker som är registrerade i Helpdesk Helpdesk kommer att hanteras färdigt.
Nya saker måste från och med 31 december registreras i Compello Kundservice Portal.
Logga in på Compello Kundservice Portal:

1.    Klicka här för att logga in >>

2.    Skriv in din e-postadress i fältet «Användarnamn»

3.    Klicka på ««Glömt lösenord» för att få nytt lösenord skickat till din e-postadress

Om systemet inte känner igen din e-postadress, klicka på «Registrera ny användare»:

1.    Fyll ut alle fält

2.    Klicka på Skapa.

Du kan nu börja att registrera nya saker i Compello Kundservice Portal..

Med vänliga hälsningar,
Compello Kundservice
Support_se@compello.com

compello_logo_tagline_play_well_together_rgb_black

www.compello.com

facebook  instagram  linkedin